Riska az egy marha,
Csibe jó barátja,
Együtt mennek ők az úton,
Messze a nagyvilágba!

Kedves gyerekek! Ugye hallottátok már ezt a kedves éneket? Találkoztunk már személyesen is? Ha igen, itt a remek alkalom a viszontlátásra, ha nem, most megismerkedhetünk! Egy szuper tábort szervezek. Legalább olyan klassz lesz, mint a tavalyi! Lesz sok éneklés, kézműves foglalkozás, foci, mese, vizibéka csata, sok vidámság és még több meglepetés! No és persze én is fel fogok lépni a barátaimmal! Akár ingyen is eljöhetsz! Ugye találkozunk? Hívd el a barátaidat is! Várlak titeket! Addig is nézzetek sok bábfilmet: a Riska bábfilm oldalon!

Tekintsétek meg facebook oldalunkat is, ahol mindig tájékoztatlak benneteket, hogy mikor szerepelünk Csibével a televízióban! Osszátok is meg ezt a lapot barátaitokkal mindig! A lap címe: Riska a facebookon .

Kedves szülők!

Szeretettel ajánlom a Riska Tábort gyermekeinek. Valóban tartalmas időtöltést kínálunk. Támogatóink jóvoltából gyermekének szükség esetén ingyenesen is biztosítjuk a részvételt! A korábbi táborok képeit megnézhetik a Képek/Videók menüpont alatt, és a tábor facebook oldalán. A képek magukért beszélnek: felejthetetlen élményben volt részük azoknak, akik eljöttek.

A Riska bábfilmek támogatóinknak már elérhetők a Riska bábfilm oldalon!

Nyéky Kálmán                   
donneri és kaposszerdahelyi plébános