Miben lehet Ön vagy cége segítségünkre?

A Riska Tábort úgy találtuk ki, hogy oda ne csak a tehetősebb szülők gyerekei tudjanak eljönni, hisz egy hét "nyaralás" mindenkinek jár. A részvételi díj még egy gyerek esetén is kb. harmada a tényleges bekerülési költségnek.

A táborban nagy hangsúlyt fektetünk a családi életre nevelésre és a tartalmas időtöltésre, melyet az önkéntesek nélkül nem tudnánk megoldani. A résztvevők száma évről évre növekszik, az utóbbi két évben már két tábort kellett tartanunk, hogy ne kelljen senkit visszautasítani. A nagy létszámhoz még nagyobb segítői létszám társul, akiknek az ellátása szintén a mi feladatunk.

Ezen kívül a nagyon nehéz körülmények között élők ingyen is jöhetnek a táborba. Ehhez már az eddigiek során is sok segítséget kaptunk a Kaposvári Püspökségtől, az önkormányzatoktól és helyi cégektől, vállalkozóktól, illetve a központi költségvetésből.

Kérem, csatlakozzon Ön is támogatóink közé!

A tábor során a gyerekek meleg ebédet, tízórait, uzsonnát, gyümölcsöket, italokat kapnak, ezek nagy részét támogatóinknak köszönhetően biztosítjuk. Az egész hét során különféle versenyek zajlanak, melyek díjazásában is sokat segíthetnek akár játék, sportszer, írószer, édesség formájában. 40.000,- Ft-tal pl. két gyermek egész heti részvételét tudja biztosítani.

Adományát a CSIBE Intézet Alapítvány UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000020-59780007 számú számlájára fizetheti be.


Táborunkat támogathatják adójuk 1%-val is, melyről az alábbi 2 dokumentumokban találják meg a szükséges információt:
1% levél és 1% nyilatkozat


 

vissza